Mijn eerste animatie als zelfstandige. De klant wist mij te vinden nadat ik eerder voor ze had gewerkt bij mijn voormalig werkgever. De werkrelatie was zo goed dat de klant graag met mij verder ging. Omdat ik als zelfstandige goedkoper ben, kon ik meer tijd nemen om de animatie naar een hoger niveau te brengen.
Productietijd: 80 uur
2021
Deze animatie heb ik gemaakt om een systeem te introduceren. Doordat ik vaker animaties voor deze klant had gemaakt en een goede relatie had opgebouwd was het mogelijk een animatie te maken met meer settings, karakters en expressie.
Productietijd: 60 uur
2019
Deze animatie zou oorspronkelijk ontwikkeld worden door een collega. De uitvoering verliep niet zoals gepland en ik heb de ontwikkeling verder overgenomen. Door deze vertraging was er nog maar een zeer beperkte productietijd beschikbaar. Toch is het gelukt, met slim gebruik van reeds bestaande assets en een slimme animatie opzet, een volwaardige animatie te maken.

Productietijd: 40 uur
2018
Deze animatie is de eerste uit bovenstaande serie. Toen maakte ikĀ  nog gebruik van Flash in plaats van After Effects. Ondanks dat de animaties in dezelfde stijl zijn, zie je goed de ontwikkeling in de kwaliteit van mijn animaties.
Productietijd: 60 uur
2016
Back to Top